Training intuitiëve ontwikkeling

Deze cursus bestaat uit 4 zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze dagen gaan we met onze intuitie aan de gang. Het gaat om 1 zaterdag per maand en de groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. De cursus wordt op een locatie in Heiligerlee gegeven.

Wat mag je verwachten? Inbegrepen is de lunch, koffie, thee, iets lekkers, de Lenormand kaarten, pendel en lesmateriaal. 

Lesdag 1: Wat is intuitie, wat kun je ermee doen? Daarnaast trainen van intuitie d.m.v. tekeningen, kaarten en foto's.

Lesdag2: Vandaag gaan we bezig met de Lenormand kaarten. We gebruiken geen boekje erbij, maar kijken wat zegt deze kaart, wat zie op de tekening, wat zou dat kunnen betekenen. We beginnen met 1 kaart en bouwen dat uit naar 3 kaarten en als er tijd over is naar 9 kaarten. En natuurlijk oefenen met elkaar.

Lesdag 3: Deze dag staat in het teken van de pendel. Op welke manieren kun je pendelen, hoe schaf ik een pendel aan. We gaan dan afstemmen op de pendel die ik voor je heb uitgezocht en met de pendel zoeken naar de antwoorden ja, nee, misschien, ik mag niets zeggen. Als dat  klaar is , pendelen maar. We gaan ook pendelkaarten maken. Je bepaald zelf het onderwerp van de pendelkaart..

Lesdag 4: Deze dag gaan we invullen met vragen die er zin n.a.v. deze cursus en gaan ons bezig houden met psychometrie. Wat voel als je een ring, ketting o.i.d. van een ander in handen hebt. We doen dit in groepjes en ervaren wat je hierbij doorkrijgt.

Voor opgeven of informatie: ikzeghetmetbloemen@gmail.com of 0619552937